Zarządzaj swoim blogiem

Załóż twój blog teraz! Łatwo i za darmo

mój kochany bloxxxx
on jest super więc go zwiedzajcie i piszcie komentarze

Archiwum: marzec 2008

23/03/2008 GMT 1

bb5

iwonk95 @ 12:09

Właśnie!!! Wielki brat powraca!! Tym razem występują gwiazdy!!!
M.In:

JESZCZE NIE ODPADLI:

-Michał SKAWINSKI
Imię: Michał
Nazwisko: Skawiński
Wiek: 27
Płeć: mężczyzna
Miasto: Wrocław
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Wyższe

- Anzhela Koltsova
Imię: Anzhela
Nazwisko: Koltsova
Wiek: 34
Płeć: kobieta
Miasto: Moskwa
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: W związku
Wykształcenie: Wyższe

-Piotr Gulczyński

Imię: Piotr
Nazwisko: Gulczyński
Wiek: 39
Płeć: mężczyzna
Miasto: Poznań
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Średnie

-Sasha Strunin
Imię: Sasha
Nazwisko: Strunin
Wiek: 18
Płeć: kobieta
Miasto: Poznań
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Średnie

-Jola Rutowicz
Imię: Jola
Nazwisko: Rutowicz
Wiek: 24
Płeć: kobieta
Miasto: Piotrków Trybunalski
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Średnie

NOMINOWANI:

-Marcin Najman
Imię: Marcin
Nazwisko: Najman
Wiek: 29
Płeć: mężczyzna
Miasto: Częstochowa
Zawód: Specjalista
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Wyższe niepełne

-Jarek Jakimowicz
Imię: Jarek
Nazwisko: Jakimowicz
Wiek: 38
Płeć: mężczyzna
Miasto: Warszawa
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: Po ślubie
Wykształcenie: Średnie

ODPADLI:

-Kasia Nova
Imię: Kasia
Nazwisko: Brodowska
Wiek: 25
Płeć: kobieta
Miasto: Łódź
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Wyższe

-Albert Sosnowsk
Imię: Albert
Nazwisko: Sosnowski
Wiek: 29
Płeć: mężczyzna
Miasto: Warszawa
Zawód: Specjalista
Stan cywilny: W związku
Wykształcenie: Średnie

-Marcin Miller
Imię: Marcin
Nazwisko: Miller
Wiek: 37
Płeć: mężczyzna
Miasto: Ełk
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: Po ślubie
Wykształcenie: Średnie

-Monika Goździalska
mię: Monika
Nazwisko: Goździalska
Wiek: 28
Płeć: kobieta
Miasto: Falborek
Zawód: Wolny zawód
Stan cywilny: Po ślubie
Wykształcenie: Średnie

02/03/2008 GMT 1

Vanessa Anne Hudgens: Dlaczego sobie zrobila te zdjecia???

iwonk95 @ 17:07

Vanessa Anne Hudgens: krotka metryka:
Vanessa Anne Hudgens (ur. 14 grudnia 1988 w Salinas) później znana także jako Vanessa Hudgens - amerykańska aktorka, piosenkarka, modelka i tancerka. Jej rodzice to Greg Hudgens i Gina Guanco. Ma młodszą siostrę Stellę Hudgens, która także jest aktorką. Jej przydomki to Nessa, V, Van, Baby V , Ness , Nes.

zrodlo: WIKIPEDIA

Niedawno wybuchl skandal, ze ta mloda dziewczyna zrobila sobie kilka nagich fotek!! niektorzy bronili gwiazde mowiac, ze to tylko fotomontaz ale gwiazda sie przyznala, ze to ona zrobila te foty!!!
Chciala je przeslac mailem dla kolegi z ktorym jak miala 16 lat grala w filmie (to nie zac efron!!) i ktos jak na jej nieszczescie przechwycil foty!! juz caly internet je obejrzal!!!!

OTO KILKA Z NICH:

1342148231_fb1db8f8f7.jpg

to najgorsze (zakrylam cenzury!)
__b_e4b056be1cceaedb8b0a3bd1ec9bbf651.jpg

jej oficjalny profil na myspace.com to: myspace.com/VANESSA HUDGENS

jak wyglada fotka.pl????

iwonk95 @ 16:56

fotkapl-do-b.jpg

rihanna w Polsce!!!!

iwonk95 @ 16:53

Jesli chcesz dolaczyc z wieloma osobami na koncert Rihanny to sie pozpiesz bo to juz 19 MARCA 2008!!!

Ceny biletow:
Miejca stojace:99 zl
Miejsca siedzace:120 zl
sektor V.I.P:200 zl
Jesli jedziecie, to koncert RIHANNY odbedzie sie w:
WARSZAWA, TORWAR

Info o koncercie: 0226460649
bilety mozecie kupic takze na stronie: www.ticketpro.pl

Jesli chcecie to wpadnijcie na stronke Rihanny : www.rihannanow.com

A jak chcecie to odwiedzcie oficjalny profil Rihanny w myspace.com:
myspace.com/RIHANNA

Pozdroffionka z belgii!!!!

rihanna8rk.jpg

fotka.pl

iwonk95 @ 16:32

UWAGA: Fałszywe linki do Fotka.pl
W ciągu ostatniej godziny dostałem kilkanaście sygnałów, że ktoś podszywa się pod nasz serwis i rozsyła maile kierujące na fałszywe serwery Fotka.pl. Na stronie podany jest komunikat z prośbą o zaktualizowanie Flash Playera. PROSZĘ TEGO NIE ROBIĆ - TO WIRUS.

zrodlo:http://images.google.com/imgres?imgurl=http://blog.fotka.pl/uploaded_images/Clipboard01-714152.gif&imgrefurl=http://blog.fotka.pl/2007/11/uwaga-faszywe-linki-do-fotkapl.html&h=673&w=917&sz=38&hl=pl&start=18&tbnid=iF52OhBsWUO2SM:&tbnh=108&tbnw=147&prev=/images%3Fq%3Dfotka.pl%26gbv%3D2%26hl%3Dpl

Wirus zaatakował witrynę Fotka.pl
14.11.2007, 12:41, czytań: 1238, Źródło: Fotka.pl

Na blogu najpopularniejszej witryny społecznościowej w Polsce pojawiła się wypowiedź szefa Fotki, Rafała Agnieszczaka, który przestrzega przed zawirusowanymi stronami swojego serwisu.

Autor: Dawid Kulbaka

Internauci dostają maile rzekomo od Fotki.pl, które kierują na fałszywe serwery.

- W ciągu ostatniej godziny dostałem kilkanaście sygnałów, że ktoś podszywa się pod nasz serwis i rozsyła maile kierujące na fałszywe serwery Fotka.pl. Na stronie podany jest komunikat z prośbą o zaktualizowanie Flash Playera. Proszę tego nie robić - to wirus – apeluje Agnieszczak.

Na fałszywej stronie użytkownika „Sexy25” pojawia się prośba o zaktualizowanie Flash Playera w wersji 9.0.47. Na razie nie wiadomo co się dzieje po kliknięciu na link. Niemniej radzimy nie sprawdzać.

zrodlo:http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.webinside.pl/img/materialy/fotka_wirys.gif&imgrefurl=http://www.webinside.pl/news/4273&h=294&w=400&sz=76&hl=pl&start=20&tbnid=94fs1Ikdz7xc8M:&tbnh=91&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dfotka.pl%26gbv%3D2%26hl%3Dpl

Archiwum | Załóż twój blog teraz! Łatwo i za darmo